Измина почти година, откакто Кевин Спейси бе оправдан по обвинения в сексуално

...
Измина почти година, откакто Кевин Спейси бе оправдан по обвинения в сексуално
Коментари Харесай

Лиъм Нийсън, Шарън Стоун призовават Холивуд да прегърне Кевин Спейси след оправдаването му по обвинения в сексуално посегателство

Измина съвсем година, откакто Кевин Спейси бе оневинен по обвинявания в полово закононарушение, а звезди идват в отбрана на артиста, настоявайки той му е разрешено да се върне към кариерата си в Холивуд.

След документалния филм от две елементи, озаглавен „ Spacey Unmasked “, излъчен в Обединеното кралство предходната седмица, сътрудници артисти, в това число Шарън Стоун и Лиъм Нийсън, похвалиха Спейси – който беше в черния лист, откакто се появиха изказвания за полово принуждение от разнообразни мъже – и обявиха, че промишлеността „ има потребност от него и доста й липсва “.

„ Нямам самообладание да видя Кевин още веднъж на работа “, сподели Стоун пред The ​​Telegraph.

„ Той е талант. Той е толкоз грациозен и занимателен, великодушен до неточност и знае повече за нашия поминък, в сравнение с множеството от нас в миналото ще знаят. ”

„ Ужасно е, че [амбициозните актьори] го упрекват, че не могат да се помирят със себе си, че го употребяват и договарят със себе си, тъй като не са получили тайните си проекти “, добави тя.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР